Skip to content

Over Broodje Nu

Broodje Nu is een broodjes bezorgservice in Enschede.

Wij zijn trots op onze compacte broodjes keuken, hier bereiden we met veel aandacht en toewijding uw bestelde broodjes. Broodje Nu is dagelijks druk met ontbijt bezorgen, lunch bezorgen en catering. Een ruim assortiment en verse ingrediënten zorgen er voor dat u kunt genieten van een rijk belegd ontbijt of een smakelijke lunch. Wij bezorgen onze broodjes in Enschede en omgeving. 

Zakelijke lunch

Naast onze particuliere klanten zijn wij ook actief op de zakelijke markt. Voor het bestellen van een zakelijke lunch bent u bij Broodje Nu aan het juiste adres. Een bedrijfslunch is bij Broodje Nu al te bestellen vanaf 2 personen. Bestel online een van onze zakelijke pakketten of neem gerust contact met ons op indien u andere wensen heeft! Wij helpen u graag verder.

Maatschappelijke doelstelling

Broodje Nu heeft ook een maatschappelijke doelstelling, namelijk jongeren begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden een vertrouwde en veilige werkomgeving waarbij de jongeren hun eigen successen kunnen behalen. In onze broodjeskeuken leren we de jongeren o.a. om te gaan met vrijwel alle operationele taken, die voortvloeien uit een broodjes keuken. Dit alles gebeurt onder toezicht van professionele begeleiding. Door dit initiatief willen we de afstand tot de arbeidsmarkt voor deze jongeren verkleinen. Voor bedrijven en ondernemers die met ons een wekelijkse samenwerking aan willen gaan, bieden wij de scherpste tarieven in Enschede. Wij bezorgen ontbijt, lunch en catering in Enschede.

Dus, als u vers belegde broodjes bestelt bij Broodje Nu – draagt u een steentje bij aan dit maatschappelijk initiatief!

Voor de beste prijs en kwaliteit van vers belegde broodjes kunt u terecht bij Broodje Nu bezorgservice in Enschede. Vragen? Neem contact met ons op via 053-2312891 of info@broodjenu.nl